Zwaargewonden bij ernstig ongeluk op N205 in Hoofddorp, weg enige tijd afgesloten

© Eric van Lieshout

Internetredactie
Hoofddorp

De bestuurders van twee auto’s zijn woensdag aan het begin van de middag frontaal in botsing gekomen op de Drie Merenweg (N205) in Hoofddorp. Vanwege het ongeval is de weg in beide richtingen afgesloten, dit kan nog enige tijd duren.

Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur, in de bocht op het stuk tussen de Nieuwe Bennebroekerweg en de Noordelijke Randweg. Hulpdiensten rukten groots uit, waaronder een traumateam per helikopter. De bestuurders, een man en een vrouw, zijn door de brandweer uit hun voertuig bevrijd en met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De gealarmeerde traumahelikopter landde op de Drie Merenweg. Een tweede traumahelikopter landde op de N207, waar de trauma-arts in de ambulance stapte en meereed naar het ziekenhuis in Leiden.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse. De weg tussen Zwaanshoek en Nieuw-Vennep is tijdelijk in beide richtingen afgesloten.

© Eric van Lieshout

© Eric van Lieshout

© Eric van Lieshout

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen