64-jarige man uit Purmerend gewond bij botsing op de A7, bestuurder rijdt door maar meldt zich later (update)

© GLOCAL media

Internetredactie
Oudendijk

Er heeft zaterdagmiddag op de A7 bij Oudendijk een ongeval plaatsgevonden.

Twee auto’s reden rond 14.00 uur over de A7 vanaf Purmerend richting Hoorn toen de auto’s plots op elkaar botsten, waarna één auto meerdere malen tegen de vangrail knalde.

Vanwege het ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse waaronder twee ambulances en de brandweer. De 64-jarige bestuurder uit Purmerend is met behulp van het ambulance en brandweer personeel uit zijn voertuig bevrijdt en door de ambulance naar het ziekenhuis in Hoorn gebracht. De snelweg was tijdelijk versperd waardoor een kilometers lange file ontstond en het verkeer werd geadviseerd een andere route te nemen.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) gaat onderzoek doen naar de precieze toedracht van het incident. De bestuurder van de andere auto, een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, reed in eerste instantie door na het ongeval. Later heeft hij zich alsnog bij de politie gemeld. Zijn voertuig is in beslag genomen voor onderzoek.

Via twitter heeft de politie zondag een oproep geplaatst voor getuigen om zich te melden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© GLOCAL media

Net binnen