Beelden van plaatsing explosief bij beautysalon in Laren. Eigenaresse: ’Ik heb geen ruzie met mensen’

Bureau Hengeveld heeft beelden uitgezonden van het plaatsen van een explosief in Laren.© RTV Utrecht

Emma Kemp
Laren

Er zijn beelden gepubliceerd van het explosief dat in februari voor een beautysalon in Laren werd gelegd. De politie hoopt dat iemand de dader herkent.

Bureau Hengeveld, het regionale opsporingsprogramma van RTV Utrecht, heeft op 15 maart camerabeelden gepubliceerd. Daarop is iemand te zien die een explosief tegen het raam van beautysalon FullGlamDutch plakt.

Lees ook: Winkelpand Laren waar explosief werd gevonden blijft nog drie weken dicht. Ook camera’s blijven voorlopig hangen

Een paar weken eerder werd een ander filiaal in Utrecht beschoten. Hier zijn ook beelden van. Op beide beelden zijn vrij jonge jongens te zien.

(Tekst gaat door onder de foto)

De dader op een van de beelden.© RTV Utrecht

Ook de eigenares van de beautysalon Sakina Boulagrich komt aan het woord. Ze vertelt dat ze nog steeds wakker ligt van de incidenten. Ook zegt ze niet te weten wie de dader zou kunnen zijn.

,,Ik heb geen ruzie met mensen. Ik heb vier jaar met liefde gewerkt. Ik kan het me niet voorstellen dat je dit zou willen doen.” Alle drie de salons, in Laren, Utrecht en Roermond, zijn gesloten.

Lees ook: ’Verdacht pakketje’ in Laren blijkt plofkraakbom te zijn. ’We hadden geen idee wat er aan de hand was en zijn de politie maar gaan bellen. We zaten boven de bom...’

Tot nu toe heeft de politie geen aanwijzingen gevonden voor afpersing, zegt zij in Bureau Hengeveld.

De politie hoopt dat kijkers de verdachten herkennen aan de hand van de bewakingsbeelden. Bellen kan naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen