Een vrijstaand huis onder de drie ton? Het kan in Dirkshorn, met achtertuin op het zuiden, flinke werkplaats, ligbad en verse zonnepanelen

De te koop staande woning aan de Raadhuisstraat 89.© Foto Google Streetview

Casper Duin
Dirkshorn

Een vrijstaand huis onder de drie ton: daar vind je er tegenwoordig niet veel meer van. In Dirkshorn staat er één, met een achtertuin op het zuiden, flinke, vrijstaande werkplaats en vrijwel nieuwe zonnepanelen.

’Is VRIJSTAAND WONEN uw wens? Kom dan kijken bij dit idyllische VRIJSTAANDE WOONHUIS met DIEPE ACHTERTUIN op het Zuiden. Het perceel is maar liefst 305m2 groot en achter in de tuin staat zelfs een vrijstaande WERKPLAATS!’, zo luidt de deels Caps Lock-tekst van de makelaar over de woning aan de Raadhuisstraat 89 in het dorp.

Het huis heeft een vraagprijs van €285.000. Daarvoor krijg je dus een flink perceel en een karakteristieke woning die in 2021 is voorzien van tien zonnepanelen. De woning telt drie kamers, waarvan twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafel.

Buiten is de vrijstaande werkplaats is zo’n 24 vierkante meter ruim. De woning dient volgens de makelaar wel gemoderniseerd te worden.’Ontmoet de sfeer van een oudere woning en kom alles goed bekijken tijdens een uitgebreide rondleiding ter plaatse! Zoveel ruimte zie je niet snel voor deze prijs’, zo valt te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen