In het derde deel van de competitie is de titel voor HCV’90 | de laatste kampioenenpagina

De C-jeugd van HCV’90.

De C-jeugd van HCV’90.

Monne Reitsma
Beverwijk

Het was voor de C-meiden van handbalvereniging HCV’90 heel goed dat het seizoen in drie delen was geknipt. Na twee mindere delen piekte de ploeg wel in het laatste deel van jaar en dat resulteerde in het kampioenschap.

Het seizoen bij de club uit Velsen-Noord werd dinsdag afgesloten met ouder/kindwedstrijden en daarin wisten zowel de E-, D- als C-jeugd te winnen.

Het waren dus een paar heerlijke dagen voor het C-team, want het kampioenschap werd zondag op de laatste dag van de competitie veiliggesteld.

(tekst loopt door onder de foto)

Het tweede zaterdagteam van ADO’20.

Het tweede zaterdagteam van ADO’20.

In het veldvoetbal was er ook een kampioenschap voor het tweede zaterdagteam van ADO’20.

(tekst loopt door onder de foto)

De turnsters van SSS.

De turnsters van SSS.

Bij de Beverwijkse gymnastiekvereniging S.S.S. (Sport Staalt Spieren) werd onlangs het clubkampioenschap afgewerkt. Aslhey Inpijn pakte de eerste plaats voor Felicia Afriyieh (tweede) en de nummer drie Tuana Ucar.

Strandvissen

Ook bij het strandvissen van de Salamander werden onlangs de kampioenen bekendgemaakt. Op de foto staat kampioen Hielke Boomsma in het midden. Hij haalde twintig punten en was op dreef met 30.28 meter aan gevangen vis.

(tekst loopt door onder de foto)

De kampioenen van De Salamander.

De kampioenen van De Salamander.

Links staat Sjaak Tessel die met 64 punten en 19.26 meter aan vis tweede werd voor Willem Olbers die het podium completeerde met 100 punten en 11.83 meter aan gevangen vis.

Piet Roos stond weliswaar niet op het podium, maar kreeg wel een prijs. Hij had namelijk de grootste rondvis, een paling van zeventig centimeter, gevangen. Roos werd op de ledenvergadering van De Salamander ook nog uitgeroepen tot lid van verdienste van de club vanwege zijn enorme inzet de afgelopen tien jaar bij de club.

De prijs voor de grootste platvis, een bot van veertig centimeter, ging naar Kees-Jan Castricum.

Zaalvoetbal

Caratana il Mortencio is een van de kampioenen dit seizoen bij de competitie van Recreatie Zaalvoetbal Heemskerk (RZH). In de laatste wedstrijd van het seizoen werd afgelopen week gewonnen van het team Piet en Annie, dat de afgelopen vijf jaar op rij kampioen was geworden. Na een spannende wedstrijd was de uitslag 1-1 en werd Caratana il Mortencio op doelsaldo kampioen.

(tekst loopt door onder de foto)

De zaalvoetballers van Caratana il Mortencio.

De zaalvoetballers van Caratana il Mortencio.

De ploeg bestaat uit vrienden die elkaar al vanaf de middelbare school (Kennemer College) kennen. De gemiddelde leeftijd van het team is 34 jaar.

Laatste pagina

Dit was de laatste pagina met foto’s van regionale kampioenen. In totaal werden er net iets meer dan vijftig foto’s ingestuurd. Er waren veel tenniskampioenen, maar ook de nodige voetbalteams hadden succes. Er waren ook in tal van andere sporten kampioenen te bejubelen. Volgend jaar komen de kampioenenpagina’s terug.

Net binnen