Erehaag voor voetballende leeuwinnen Familieschool Heerhugowaard

Op de foto met Stefanie van der Gragt.

Op de foto met Stefanie van der Gragt.© Foto aangeleverd

Roel van Leeuwen
Heerhugowaard

Leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van de Familieschool in Heerhugowaard hebben maandag een erehaag gevormd voor hun schoolgenoten die vrijdag vierde zijn geworden bij het eindtoernooi van het schoolvoetbal.

De meiden van de groepen 5 en 6 van de Familieschool hebben een heel voetbalavontuur achter de rug. Nadat ze eerst door de voorronde van Heerhugowaard kwamen, wonnen ze ongeslagen de regiofinale in Wognum. Vervolgens werden de leeuwinnen van de Familieschool ook districtskampioen in Mijdrecht, waardoor ze naar de landelijke finale in Zeist mochten.

(Tekst gaat door onder de foto)

Mede-leerlingen vormen een erehaag voor de voetbalsters van groepen 5 en 6.

Mede-leerlingen vormen een erehaag voor de voetbalsters van groepen 5 en 6.© Foto aangeleverd

Onder het toeziend oog van bondscoach Louis van Gaal speelden ze vrijdag tegen vier andere scholen. Uiteindelijk werden de meiden uit Heerhugowaard vierde van Nederland, achter de Marimba uit Purmerend.

Tijdens de pauze mochten Olga, Jet, Suzannah, Lana, Romy, Evi, Andrea en Joyce nog kijken bij een training van de Oranje leeuwinnen op de campus in Zeist en was er tijd voor foto’s en handtekeningen. Uiteraard gingen de meiden van de familieschool nog op de foto met de uit Heerhugowaard afkomstige Stefanie van der Gragt die zich voorbereidt op het Europees kampioenschap in Engeland.

Net binnen