Auto vliegt uit bocht, ramt auto en komt tot stilstand tegen boom in voortuin van woning De Goorn. Bestuurder probeert weg te rijden, maar is aangehouden

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

Internetredactie
De Goorn

Een bestuurder is even na middernacht met zijn auto gecrasht in de voortuin van een woning aan de Zuid-Spierdijkerweg in De Goorn. De man probeerde na het ongeval nog met zijn voertuig ervandoor te gaan, echter zat zijn auto vast waarna buurtbewoners en de eigenaar van de woning hebben ingegrepen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 00.35 uur. De bestuurder kwam vanaf de Pastoor Lemeerstraat en wou de Zuid-Spierdijkerweg oprijden toen het verkeerd ging. De auto vloog uit de bocht, reed door een andere tuin heen en knalde tegen een geparkeerde auto in de naastgelegen voortuin. De geparkeerde auto werd door de klap een kwartslag gedraaid. De auto kwam vervolgens tegen een omver gereden boom tot stilstand.

© GLOCALmedia

De man probeerde na het ongeval nog met zijn voertuig ervandoor te gaan, echter zat zijn wagen vast waarna buurtbewoners en de eigenaar van de woning hebben ingegrepen.

De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden voor rijden onder invloed.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept. De geparkeerde auto raakte door het ongeval total loss.

Net binnen