Martin van Leuven nieuwe trainer van vierdeklasser DSS

Martin van Leuven tekent zijn contract.

Martin van Leuven tekent zijn contract.© Foto DSS

Van onze verslaggever
Haarlem

Martin van Leuven is aankomend voetbalseizoen trainer van vierdeklasser DSS.

De Haarlemse vereniging neemt na dit seizoen afscheid van Simon Evers. Met Tom Jacob dacht de club een opvolger te hebben vastgelegd maar binnen een dag werd die overeenkomst al weer verbroken. Met Van Leuven haalt DSS een trainer binnen die eerder werkzaam was bij BOL, Woudia, De Blokkers, West Frisia, Alliance22 en SVW’27.

„DSS is voor mij een grote ambitieuze vereniging met een gedegen organisatie die een fundament vormt om optimaal te kunnen presteren. Het is voor mij een grote uitdaging om samen met de spelers en de overige leden van de technische staf de komende jaren in navolging van de vrouwenafdeling, ook de zondagselectie op een hoger niveau te brengen. Alle randvoorwaarden zijn daarvoor aanwezig en ik heb hier dan ook het volste vertrouwen in dat ons dit gaat lukken”, reageert Van Leuven op zijn aanstelling bij DSS.

Ook bij het tweede elftal van de Haarlemmers staat komend seizoen een nieuwe trainer aan het roer. Kadir Yilmaz neemt het stokje over van Nick van Everdingen die zich komend seizoen honderd procent gaat concentreren op zijn functie van hoofdopleidingen binnen DSS.

Net binnen