Baby op komst bij sportkoppel Wester en Lieder

Tess Wester.

Tess Wester.© Foto ANP

Van onze verslaggever
Amsterdam

Handbalkeepster Tess Wester is in verwachting van haar eerste kind. Dat maakte ze woensdag samen met haar vriend, voetballer Mart Lieder, bekend via Instagram.

„Je kunt het nog niet zien, maar binnenkort zijn we met z’n drieën”, schrijft het tweetal. Op de bijbehorende foto houdt het Noord-Hollandse sportkoppel een speen en babysokjes vast.

Wester kondigde eind april aan dat ze haar Roemeense club CSM Boekarest zou gaan verlaten. In Roemenië kon de keepster van de Nederlandse ploeg in haar eerste seizoen haar draai moeilijk vinden.

Lieder voetbalt bij FC Emmen, de club die kampioen werd in de eerste divisie en volgend seizoen in de eredivisie actief zal zijn. De 32-jarige Lieder is momenteel herstellende van een kruisbandblessure.

In maart maakte international Lois Abbingh al bekend zwanger te zijn. Wester en Abbingh werden in 2019 met Oranje wereldkampioen in Japan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen