Rijwielhandel Kroone Liefting in Limmen reageert met geduld en begrip

De familie Rood uit Limmen meldt een zeer sympathieke ervaring met rijwielhandel Kroone Liefting bij hen in het dorp. Na langdurig vooronderzoek kocht hun dochter daar afgelopen najaar een fiets. De fiets van haar keuze was er, alleen niet in haar maat en het kon wel een jaar duren voordat deze leverbaar zou zijn.

„Daarom werd besloten de fiets die beschikbaar was te kopen, omdat die ondanks de kleinere maat toch leek te passen. Maar daar kwam onze dochter later op terug. Ze vond hem toch niet passend en vermoeiend fietsen. Daarom gebruikte ze hem ook niet. Na een half jaar zijn we teruggegaan naar Kroone Liefting die goed en begripvol naar ons luisterde. Ze zouden op zoek gaan naar een grotere maat. Die werd gevonden, maar de kleur was onacceptabel voor onze dochter die een autistische beperking heeft. Daarop is in overleg besloten dat ze haar te kleine fiets mocht teruggeven en heeft ze haar geld terug gekregen. We vinden dat Kroone Liefting een groot compliment verdient voor hun begrip, geduld en klantvriendelijkheid!”

Maurice van Swiss Sense in Cruquius krijgt een compliment van Hans Hak uit Hoofddorp. Die kocht er in 2010 een verstelbare boxspring met afstandsbediening. Deze was met een snoer verbonden met het bed. Toen het opeens niet meer goed werkte, nam Hak contact op met Swiss Sense. „Maurice mailde mij dat hij nog een afstandsbediening had liggen in het magazijn, die ik kosteloos kon komen ophalen. Thuis heb ik deze aangesloten en hij werkte perfect. Probleem opgelost. Daarom een dikke pluim voor Maurice van Swiss Sense.”

Uw compliment?

Heeft u ook iets aardigs meegemaakt? Laat het ons met een e-mail weten. En vergeet u niet uw woonplaats erbij te vermelden?

Net binnen