Trainer Jonker krijgt voorstel van Telstar om door te gaan

Andries Jonker.

Andries Jonker.© Archief/Ron Pichel Fotografie

Monne Reitsma
Velsen-Zuid

Nog een retourtje Kerkrade en dan zit het seizoen 2021/2022 er voor Telstar op. Een seizoen waar niet veel meer over gesproken zal worden. De Velsenaren staan immers een na laatste.

Tegenstander Roda JC bezet de zesde plaats op de ranglijst en maakt zich op voor de nacompetitie. Op eigen veld werkten Telstar en de Limburgers een waar doelpuntenfestijn af.

Bij rust koesterde de thuisploeg een 3-1 voorsprong om uiteindelijk door een doelpunt van ex-Telstar speler Fabian Serrarens zes minuten in de extra tijd toch nog met lege handen te staan, 3-4.

Het was de derde wedstrijd van het seizoen. In de return maakt Roda JC nog kans op de vierde periode en speelt Telstar alleen voor de eer.

Trainer Andries Jonker: ,,De spelers voetballen ook voor hun eigen belang. Dit is een sterke tegenstander waar je je als speler kan laten zien. Er zitten namelijk altijd scouts op de tribune.”

Overigens heeft Jonker een voorstel van de club in beraad om door te gaan als trainer/technisch directeur. ,,Dat heb ik donderdagochtend gehad en moet ik eerst goed doornemen voordat ik daar iets over kan zeggen.”

Net binnen