Poging tot overval op Domino’s in Hoofddorp; dader neemt de benen

© Mizzle Media

Internetredactie
Hoofddorp

Dinsdagavond is er een overval gepleegd bij pizzazaak Domino’s aan het Almkerkplein in Hoofddorp. De dader is voortvluchtig met onbekende buit.

Rond 21:00 uur waren een aantal werknemers in het restaurant aanwezig toen de dader binnen kwam lopen. Bij de toonbank bedreigde hij het personeel en eiste geld. Nadat één van de slachtoffers een onbekend geldbedrag had overhandigd, vertrok de overvaller in de richting van de Fanny Blankers-Koenlaan. De politie werd gebeld en er is in de omgeving gezocht, maar de man is niet meer aangetroffen. Niemand raakte bij de overval gewond.

De politie is nog bezig met onderzoek. De man was mogelijk rond de 20 jaar oud en was rond de 1.75 meter lang. Hij droeg een donkerkleurige jas, een blauwe spijkerbroek, lichte sneakers en een schoudertasje. De verdachte droeg ook zwarte handschoenen en zwarte gezichtsbedekking.

Kort na de overval reed vermoedelijk een zwarte of donkerkleurige auto voorbij, mogelijk een kleiner model. De bestuurder zou een belangrijke getuige kunnen zijn.

Net binnen