ADO’20 verlengt contracten van technische staf. Trainers Roy van der Mije en Mitchell Haijen tot media 2024 werkzaam in Heemskerk

Roy van der Mije (rechts) en Mitchell Haijen op de bank bij ADO’20.

Roy van der Mije (rechts) en Mitchell Haijen op de bank bij ADO’20.© Foto Ron Pichel

Kees van Dalsem
Heemskerk

Trainers Roy van der Mije en Mitchell Haijen hebben hun contract bij ADO’20 verlengd met twee seizoenen. Daardoor zijn de coach en zijn assistent tot medio 2024 aan de Heemskerkse club verbonden

Oud-profvoetballer Van der Mije (46, onder andere oud-speler van AZ en Heracles) en Haijen (25) zijn sinds begin dit seizoen bij ADO’20 werkzaam. Daarvoor waren ze respectievelijk trainers van OFC en De Volewijckers.

De twee hebben bij het bestuur van de Heemskerkers aangegeven dat ze het prima naar hun zin hebben op sportpark De Vlotter. De sfeer en de vereniging passen volgens de trainers uitstekend bij hun werkwijze. De spelersraad en de technische commissie van ADO’20 hadden eerder al unaniem aangegeven de samenwerking met de huidige technische staf te willen continueren. Voor de derdedivisieclub was dat de reden om te voldoen aan de wens van beide trainers om door te gaan met een tweejarige contract.

Na een wisselvallige start in de derde divisie zondag, laat ADO’20 de laatste weken zien dat de ploeg mee kan doen om de ’prijzen’. De Heemskerkers staan op dit moment op de zevende plek, maar hebben twee wedstrijden minder gespeeld dan de concurrentie.

Een van die wedstrijden wordt volgende week woensdagavond ingehaald. Op woensdag 1 december komt Gemert op bezoek op De Vlotter. Vier dagen later is op hetzelfde terrein DEM de tegenstander.

Net binnen