Zaalvoetballers White Stones voegen na duel tegen Groene Ster punt aan hun totaal toe maar zijn niet geheel tevreden

1 / 2
Egmond aan Zee

In de eredivisie heeft White Stones een punt aan het totaal toegevoegd. Tegen Groene Ster werd het in De Watertoren 1-1.

Dat was een uitslag die na een vrij gelijkwaardige wedstrijd niet onverdiend was. Coach Rogier Bunink zat thuis op de bank met corona. Zijn rol werd overgenomen door Mike Twisk. Hij is normaal gesproken aanvoerder, maar scheurde onlangs zijn kruisbanden en daardoor lang uit de running. Opvallendste starter bij de Egmonders was Nick Zeijlmans, die zijn eerste competitie-optreden maakte. White Stones speelde voor rust slordig, maar creeërde enkele kansen maar benut werden die niet. De bezoekers uit Vlissingen waren in de eerste helft amper gevaarlijk, waardoor het 0-0 bij rust was.

In de tweede helft startte White Stones goed en wist het via Jordin Koel de score openen ,,Daarna ging het lang heen en weer, maar hielden we het redelijk vol”, stelde Twisk. Zes minuten voor tijd viel echter de gelijkmaker, waarna er ondanks kansen voor beide doelen niet meer gescoord werd. ,,Het was al met al wel een licht teleurstellend gelijkspel”, besloot Twisk. ,,Er had meer ingezeten.”

TPP/Feyenoord - FC Marlène ging niet door vanwege een coronageval bij de thuisclub. De vrouwen van FC Marlène revancheerden zich van de zeperd een week geleden tegen TPP Feyenoord door met 1-6 te winnen van Zeemacht. ,,Het was een goede tweede helft, na een matige eerste helft.” Namens de bezoekers scoorden Aaike Verschoor en Simone Hand voor rust. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebouwd door Chantal Hendriksen (2), Lais Boes en Amy Visser.

Net binnen