Meerlandenfonds opent inschrijving van vijftiende editie

Uitreiking van de Meerlandencheques in precoronatij.© meerlanden

Van onze verslaggever
Rijsenhout

Het Meerlandenfonds heeft de inschrijving van 2021 geopend. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het werkgebied van Meerlanden kunnen tot 1 november een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage.

Er wordt bij aangedragen plannen en projecten vooral gekeken naar de thema’s bevorderen milieu, welzijn van mensen en de gevolgen van corona. In totaal is er 55.000 euro te verdelen.

Meerlanden werkt in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Ouder-Amstel en Teylingen. „Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze maatschappij en in deze periode nog meer dan ooit. Met veel doorzettingsvermogen proberen zij hun werk zo goed mogelijk voort te zetten om daarmee te blijven bijdragen aan een mooie en duurzame leefomgeving in de regio”, zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. „De maatregelen rond corona hebben impact op onze mentale gesteldheid en kunnen vereenzaming tot gevolg hebben. Daarom zullen wij dit jaar extra oog hebben voor initiatieven van goede doelen en verenigingen die daar iets aan doen.”

Online aanmelden kan via meerlanden.nl/inschrijven.

Net binnen