Mishandeling of toch een andere oorzaak? Politie doet nog steeds onderzoek naar zwaargewonde man uit Tuitjenhorn

Casper Duin
Tuitjenhorn

De politie doet nog steeds onderzoek naar de mysterieuze zaak van de 22-jarige man uit Tuitjenhorn die op zondagochtend 4 juli zwaargewond thuis werd afgezet.

,,Dit onderzoek loopt nog’’, zo meldt een politiewoordvoerster. ,,Er zijn onder andere getuigen gehoord en beschikbaar beeldmateriaal is uitgekeken. Omdat het slachtoffer zich niet kan herinneren wat hem is overkomen, maakt dat het onderzoek lastig. Of er een andere oorzaak van de verwondingen is, kan dan ook niet worden uitgesloten.’’

Door geheugenverlies kan het slachtoffer zich niet meer herinneren wat hem is overkomen en hoe hij de verwondingen heeft opgelopen. Vrienden van de man hebben hem rond 04.00 uur voor het laatst gezien in de horeca van Schagen. Op dat moment was hij nog niet gewond.

Omstreeks 04.45 uur die dag werd de 22-jarige man door een vrouw thuisgebracht bij zijn woning in Tuitjenhorn. Hij had diverse verwondingen in en aan zijn gezicht. Vanwege de ernst van zijn verwondingen is hij naar het ziekenhuis gebracht en daar nagekeken. Mogelijk is hij slachtoffer geworden van een mishandeling.

Lees ook: Man (22) zwaargewond thuis afgezet in Tuitjenhorn: politie zoekt getuigen

Net binnen