Opnieuw arrestatie voor verdwijning Sumanta Bansi uit Hoorn

Internetredactie
HOORN

De politie heeft een tweede persoon opgepakt als verdachte voor de verdwijning van Sumanta Bansi (22) uit Hoorn in 2018. Het gaat om een 63-jarige man uit Hoorn.

Dit is mogelijk een lid van de familie bij wie Bansi in 2017 en 2018 woonde, maar de politie wil nog niets zeggen over de identiteit van de man.

De politie pakte afgelopen zondagochtend al een 34-jarige man op uit Rijswijk voor de vermissingszaak; hij is een neef van de man bij wie ze in Hoorn in de kost was.

Lees ook: Gegevens van Google moeten de recherche naar de locatie in het Robbenoordbos brengen waar het lichaam van Sumanta Bansi uit Hoorn zou zijn gedumpt

Sumanta Bansi woonde in Hoorn en studeerde biomedische wetenschappen in Amsterdam. Toen ze op 18 september 2018 verdween was ze zwanger.

De politie vermoedt dat het lichaam van Sumanta kort na haar verdwijning is gedumpt in het Robbenoordbos. Daar waren vermoedelijk meerdere personen bij betrokken. Op meerdere plekken in het Robbenoordbos is al eerder vergeefs door politie en militaire veteranen naar haar lichaam gezocht. De recherche meldde zaterdag dat telefoondata van verdachten zal worden nagetrokken met hulp van Google om het lichaam te lokaliseren. Wanneer de politie opnieuw gaat zoeken in het bos is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Net binnen