Ruim 1200 tips over grijze Mazda in zaak doodgereden Tamar (14) uit Marken

MARKEN

Bij de politie zijn sinds woensdagmiddag ruim 1200 tips binnengekomen over de grijze Mazda en een aantal onderdeeltjes die mogelijk te maken hebben met de fatale aanrijding van het Markense meisje Tamar. Ze werd op 25 juli 's nachts dood gevonden langs de Zeedijk in Zuiderwoude.

De politie maakte woensdag beelden openbaar van de Mazda 3 in de nacht van het ongeval op de parkeerplaats aan de Kruisbaakweg op Marken aankomt. Ruim twee uur later kijken twee personen enige tijd naar de voorkant van de grijze auto.

Lees ook: Politie zoekt naar grijze Mazda 3 in onderzoek naar dood 14-jarige Tamar uit Marken

Ook zijn er beelden getoond van een zwart dopje en twee stukjes witte kunststof met een groen en een rood streepje. Die werden gevonden in de berm waar Tamar werd aangetroffen. Volgens een woordvoerder is al bekend wat het zwarte dopje is: dat is een clip om kunststof onderdelen te bevestigen, bijvoorbeeld bumpers.

In een nieuw filmpje bedankt de politie alle mensen die een tip hebben doorgegeven. Verder wordt het publiek opnieuw gevraagd om meer informatie over de grijze Mazda. De politie wil weten wie die auto op of rond 25 juli heeft gezien bij Marken of op de Waterlandse Zeedijk. Volgens de woordvoerder worden in overleg met het Openbaar Ministerie ook camerabeelden opgevraagd van camera's langs de snelwegen in de buurt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook:

Het stormt in de hoofden van Markers na het verlies van 14-jarig dorpsgenootje; ’Tamar was een rustig meisje’

Marken in diepe rouw na overlijden 14-jarige Tamar. Eilandbewoners zitten vol vragen: ’Het verdriet is met geen woorden te beschrijven’

Net binnen