Elfde aanhouding voor rijden met ongeldig verklaard rijbewijs, een vierde keer betrapt op rijden onder invloed of met 130 km/uur over de N9; drukke maandag voor politie Den Helder

Den Helder

Vernielingen, een mishandeling, hardleerse drankrijders en een man die voor de elfde keer werd betrapt op het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De politie in Den Helder beleefde een drukke maandag.

Zo werd een 44-jarige man dus voor de elfde keer aangehouden voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De auto is door de politie meegenomen.

Op de Brakkeveldweg werd een 43-jarige man voor de vierde keer betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij is daarvoor aangehouden.

Een 45-jarige man is aangehouden, omdat hij onder invloed van alcohol een raam van een woning probeerde te vernielen. Een 57-jarige winkeldief had al een ontzegging voor een winkel, maar werd daar toch betrapt op winkeldiefstal. Agenten herkenden hem op de beelden. Hij moet binnenkort een verklaring afleggen.

In de avond werd een 22-jarige man aangehouden voor een mishandeling op de Spoorstraat. Verder kreeg de politie maandag nog meerdere meldingen van huiselijke twisten, verkeersconflicten, geluidsoverlast , overlast door jeugd en overige meldingen. Dinsdagochtend is een twintigjarige man aangehouden voor een eerdere mishandeling.

Net binnen