Veteranen doorzoeken een dag lang het Robbenoordbos, op zoek naar vermiste Sumanta. Dan gaat een warm soepje na afloop er wel in

Na een dag zoeken in het Robbenoordbos (zonder enig tastbaar resultaat) komen van de 70 man/vrouw van het Veteranen Search Team naar het Veteranen Inloophuis in Schagen voor koffie, soep, broodjes en frikandellen. De teamleden komen uit het hele land, van diep in Friesland, Den Haag, Apeldoorn tot de Achterhoek.
© foto Marc Moussault
Schagen

De hele dag intensief speuren in het Robbenoordbos. Regen en kou trotserend.

Dat maakt hongerig. En dus zijn een warm soepje en een hartig broodje frikandel aan het eind van de middag zeer welkom om even lekker op te warmen. Het was donderdagmiddag dringen in het veteranenhuis aan de haven van Schagen.

Een flink deel van de 74 leden van het Veteranen Search Team waren er te gast, om te recupereren van de zoekslag die ze maakten door het Robbenoordbos.

Daar werd de hele dag lang opnieuw gezocht naar het stoffelijk overschot van de vermiste Hoornse studente Sumanta Bansi (23).

Eerder werden delen van het bos al doorkruist in oktober en november vorig jaar, zonder resultaat. Ook tijdens de zoekactie van donderdag werd geen spoor gevonden van de vermiste studente.

Lees ook: De politie is ervan overtuigd het lichaam van vermiste studente te vinden in het Robbenoordbos, zoekacties gaan door

Lees ook: Vrijwilligers zoeken in Robbenoordbos naar aanwijzingen van verdwijning Sumantha Bansi [video]

Lees ook: Politie zocht opnieuw naar vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn [video]

Net binnen