Eats&Beats Apres-ski editie op Wilhelminaplein Heemstede

Eats&Beats Apres-ski editie op Wilhelminaplein Heemstede
Heemstede

Het succesvolle Eats&Beats concept komt begin dit jaar met een nieuwe editie. Op vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari keert dit kleinschalig en laagdrempelig foodtruckfestival terug op het Wilhelminaplein.

„Het event is zo leuk ontvangen en omarmd door de Heemstedenaren en gezellige mensen uit de directe omgeving dat we het graag willen voortzetten. We steken het concept aankomende februari in een nieuw jasje, met een apres-ski editie”, vertelt organisator Joris van der Kleij.

Van glühwein tot en met een patatje stoofvlees, de winterse ingrediënten zijn aanwezig! De ’Eats’ worden onder andere verzorgd door Chefs on Wheels, MMOOD Wine & Food, De hutpoffer, de Italian job, de frietbakfiets, The Vintage barbecuebar, een wijnbar en een grote nieuwe bar en Heerlijke koffie van Knusz Koffie.

De ’beats’ worden verzorgd door onder andere DJ Davinci en Dj Dennis van Rhee. ,,Er is verder voor ieder wat wils, qua meubilair hebben we verschillende sta- en zitmogelijkheden. Het Wilhelminaplein wordt ingericht in een knusse en gezellige setting.’’

Het grootste gedeelte van het plein wordt overkapt en verwarmd. ,,Mijn team en ik hebben er weer onwijs veel zin in, om iedereen te mogen ontvangen en er met ze allen twee fantastische dagen van te maken!’’, aldus Van der Kleij.

Eats&Beats wordt gehouden op vrijdag 7 februari van 17-23 uur en zaterdag 8 februari van 15-23 uur.