Politie doet onderzoek naar ernstig letsel van ’zeer jong kind’ in galerijwoning aan Kerkstraat in Wormerveer

Politie doet onderzoek naar ernstig letsel van ’zeer jong kind’ in galerijwoning aan Kerkstraat in Wormerveer
Foresisch onderzoek en afgeschermde unit aan de Kerkstraat.
© Foto DNP.nu
Wormerveer

De politie onderzoekt in de woning aan de Kerkstraat in Wormerveer een incident van afgelopen weekend waarbij een „zeer jong kind” ernstig letsel heeft opgelopen. ,,In het belang van het rechercheonderzoek doen we verder geen mededelingen”, aldus woordvoerster Wendy Boudewijn.

Uit reacties van omwonenden zou het onderzoek te maken hebben met de val van hoogte van een circa 20 maanden oud kindje, dat hierna in het ziekenhuis zou zijn opgenomen.

De politie bevestigt inmiddels dat er onderzoek wordt gedaan naar het desbetreffende incident. „Het kind werd afgelopen weekend in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis”, aldus de politie in een persbericht.

Politiemensen gingen dinsdag in de directe omgeving van de woning van deur tot deur om bij buren navraag te doen. Tegenover de etagewoning stond de hele dag een mobiele unit van de forensische opsporingsdienst, deels afgedekt met schermen. Forensisch onderzoekers verrichtten met diverse apparatuur onderzoek in de woning die uit twee etages bestaat. Ze verlieten kort na het middaguur het pand weer.

Buurtbewoners willen, kunnen of mogen niets zeggen, maar diverse mensen spreken over een kindje dat gevallen zou zijn en hierbij letsel heeft opgelopen. Ook werd door meer mensen gemeld dat dit zaterdag al zou zijn gebeurd.

De politie meldt dat in het belang van de privacy en het onderzoek nog geen verdere mededelingen worden gedaan.

Lees ook: Groot buurtonderzoek van politie in Wormerveer

Net binnen