Van Leeuwen wordt nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Dudok Wonen

Van Leeuwen wordt nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Dudok Wonen
Hilversum

Willem van Leeuwen is vanaf zaterdag de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Dudok Wonen. Hij volgt Astrid Sanson op, zij draagt het stokje na acht jaar over.

Van Leeuwen is blij met zijn benoeming bij de woningcorporatie dat duizenden woningen, kamers en bedrijfsruimtes verhuurt en verkoopt in het Gooi. „Ik herken mij volledig in de missie van Dudok Wonen en zet mijn kennis en ervaring graag in om deze verder te brengen.”

Directeur van Dudok Wonen Harro Zanting is erg blij met de benoeming. „Ik ben trots dat we na Astrid Sanson weer een zeer ervaren voorzitter krijgt met een sterke visie. Ik zie uit naar een samenwerking om gezamenlijk de opgaven en ambities in onze regio nog beter in te vullen. Meer mensen verder helpen door duurzame nieuwbouw toe te voegen en woonproducten te ontwikkelen die bij hen passen.”

Van huis uit is Van Leeuwen jurist en een ervaren bestuurder in de volkshuisvesting. Hij was onder meer voorzitter van branchevereniging Aedes, vice-voorzitter bij de toezichthouder Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) en RvC-lid bij corporaties, in het onderwijs en bij zorginstellingen.

Het laatste nieuws.