Vitusschool Bussum zoekt oud-leerlingen

Bussum

De St. Vitusschool in Bussum viert 28 juni tijdens het jaarlijkse zomerfeest het 25-jarige bestaan van de school. Bovendien ’St. Vitus’ die dag afscheid van twee leerkrachten. De school nodigt oud-leerlingen uit om het jubileum en het afscheid mee te vieren.

De twee leerkrachten, Wim Haverkort en Eveline Weers, gaan met pensioen na een lange staat van dienst. Ze hebben dan beiden 42 jaar voor de klas gestaan.

Een groot deel van hun loopbanen hebben de twee leerkrachten samengewerkt. Ze begonnen alletwee op de Pedagogische Academie Ludgerus in Hilversum. Eveline Weers heeft daarna in Nieuwkoop en Hilversum gewerkt, voordat ze in Bussum aan de slag ging.

Wim Haverkort heeft zijn hele loopbaan in Bussum gewerkt. 25 jaar geleden zijn ze tegelijkertijd aan de slag gegaan op de St. Vitusschool.

Leerlingen, oud-leerlingen, oud-leerkrachten en alle andere betrokkenen zijn uitgenodigd om 28 juni de vertrekkende leerkrachten de hand te schudden en om het jubileum van de school mee te vieren. De school viert het jubileum annex afscheid van 16.30 tot 20.00 uur aan de St Vitusstraat 2 in Bussum.

Het laatste nieuws.