New York Pizza Hoorn vestigt ’voorpost’ in Blokker

New York Pizza Hoorn vestigt ’voorpost’ in Blokker
De voormalige modezaak van Mar-i-Anne Fashion wordt momenteel verbouwd.
© Foto HMC
Blokker

Op 13 mei opent in winkelcentrum De Beurs in Blokker een vestiging van New York Pizza, in een voormalige modezaak tussen de keurslager en de bakker. Het is een ’voorpost’ van de Hoornse vestiging.

Vincent Bisschop (31) is sinds 2007 eigenaar van de vestiging aan de Veemarkt in Hoorn, waar hij in 2003 als koerier begon.

Dichterbij

Al achttien jaar wordt vanuit Hoorn ook in Blokker en Zwaag bezorgd. Het besluit om een extra vestiging in Blokker te openen, komt doordat ’Hoorn’ bezorgers vaak relatief lang kwijt is omdat ze ver moeten rijden. Het bezorggebied is de hele gemeente Hoorn plus Berkhout.

Het oostelijk deel wordt straks ’afgedekt ’ vanuit Blokker. ,,Door dichterbij de klanten te gaan zitten, maken we het hen nog makkelijker om even snel een pizza te halen of te laten bezorgen in de buurt.’’

Met de vestiging in Blokker zit New York Pizza ook een stuk dichter bij de gestaag groeiende nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder. Die heeft straks over het aanbod van fastfood niets te klagen. Over een jaar opent op bedrijventerrein Zevenhuis, aan de andere kant van de Westfrisiaweg, het Multi Traffic Point, met zes restaurants. Maar daar zit geen pizzabakker bij. Bisschop: ,,Ik heb bij dat project op Zevenhuis ook even meegekeken, maar het is niet het concept waar ik in wilde meedoen.’’

Zitplaatsen

In de winkel, waar Mar-i-ann Fashion in maart de deuren sloot (de dames- en meisjescollectie is nu verkrijgbaar bij Men I Am Fashion op Westerblokker 74), is straks 85 tot 90 m2 beschikbaar.

New York Pizza biedt hier straks het volledige assortiment, inclusief pasta’s en hamburgers, frisdrank en ijs. Voor in de zaak komt ook een aantal zitplaatsen, waar gasten kunnen wachten en desgewenst eten.

Elektrisch

De bezorging zal volledig met elektrische fietsen en scooters worden uitgevoerd.

Bisschop heeft al sollicitanten gehad, maar is nog op zoek naar nieuwe mensen, zowel voor de bezorging als in de keuken.

Zelfs een assistent-bedrijfsleider staat op de vacaturelijst op www.werkenbijnewyorkpizza.nl