Muziektheater nadert in Lambertschaag indianengebied

Lambertschaag

Het Groene Kerkje in Lambertschaag is zondagmiddag 24 maart vanaf 15 uur het toneel voor ’Wij naderen het indianengebied’. Een muziektheatervoorstelling van de muzikanten Willem Schoone (bas, gitaar, zang) en Victor Posch (sax, piano, zang). Ze worden extra ondersteund door gitarist Robbert Smit.

Voor beide muzikanten met een lange staat van dienst, is het de eerste keer dat ze in deze vorm een voorstelling hebben gemaakt. Beiden vertellen over hun leven als muzikant, oude auto’s en de liefde. Het zijn grappige en ontroerende verhalen, gelardeerd met blues, ballads en countrynummers die ze speciaal voor deze voorstelling schreven.

Inmiddels zijn ze met dit programma vanaf begin februari onderweg. Willem Schoone: ,,Dit is totaal iets anders dan spelen in een band. We hebben de krachten gebundeld net als de ervaringen uit onze levens lang als popmuzikant. Daar is uiteindelijk deze voorstelling uit ontstaan. We hebben al een serie optredens achter de rug. Met mooie reacties van de mensen die er zijn geweest. Dat doet mij als muzikant natuurlijk goed.”

De voorstelling heeft een intrigerende titel. Willem Schoone: ,,Dat gaat over familie van Victor. Tijdens de gold-rush in Amerika, ik dacht in de jaren twintig ging familie van hem die kant op. In de laatste brief die het thuisfront ontving, stond ’We naderen het indianengebied. Daarna is er nooit meer iets van ze vernomen. Victor vertelt daar uiteraard over in de voorstelling.”

Entree 15 euro. Voorverkoop: info@dekunstmacht.nl

Het laatste nieuws.