Pizzabezorger beroofd in Haarlem

Haarlem

Een 16-jarige pizzabezorger is vrijdagavond beroofd in de Ripperdastraat in Haarlem. De politie is op zoek naar twee daders.

Het gaat volgens de politie om twee getinte mannen van 20 tot 25 jaar. Zij gingen ervandoor in de richting van het station.

De bezorger reed even voor 21.30 op de fiets richting de Ripperdastraat voor een bezorging. Toen hij op het adres aankwam, werd hij aangesproken door twee mannen. Die vroegen of hij geld kon wisselen.

Toen het slachtoffer zijn portemonnee tevoorschijn haalde, pakte één van de mannen de portemonnee uit zijn handen. De andere man probeerde de 16-jarige bezorger in een wurggreep te houden, maar die wist zich te verweren. Hierop zijn de daders met de pizza en de portemonnee weggerend in de richting van het station. Het slachtoffer raakte niet gewond.

De politie heeft in de omgeving van het station naar de daders gezocht, maar niemand is aangehouden. Een persoon is op de Parklaan staande gehouden en gecontroleerd, maar bleek niets met het voorval te maken te hebben. Naar de twee daders wordt nog gezocht.

Pizzabezorger beroofd in Haarlem

Het laatste nieuws.