Premium

Merlet in Schoorl haalt de duinen naar binnen voor vernieuwd en opgepimpt ster-restaurant

Merlet in Schoorl haalt de duinen naar binnen voor vernieuwd en opgepimpt ster-restaurant
De Oostenrijkse kunstenaar Klaus ’The Sandman’ Bösch voor zijn bewegende zandsculptuur, dat het restaurant scheidt van de keuken.
© Foto Erna Faust
Schoorl

Het kon niet langer zo blijven. Het interieur van ster-restaurant Merlet in Schoorl bleef achter bij de stijgende kwaliteit van de keuken. Tijd om ’flink te investeren’, dacht het eigenaarsechtpaar Martin en Carla van Bourgonje. Vandaag werd het opgepimpte en vernieuwde restaurant geopend.

Van Bourgonje gaf kunstenaar/interieurontwerper John Breed uit Egmond aan den Hoef een opdracht: maak iets bijzonders van de inrichting, doe ’s gek, kleur buiten de lijntjes. Dat heeft hij geweten. Zo ...

VERDER LEZEN?

Toegang tot onze beste artikelen vanaf €8,50 per maand.