Tv-aandacht brengt vermiste Siebe uit Enkhuizen niet terug [video]

Siebe Viegers.

Siebe Viegers.© Foto Holland Media Combinatie / Cees Beemster

Cees Beemster
Enkhuizen

Siebe Viegers is inmiddels ruim twee weken vermist. Politie, familie en vrienden tasten nog altijd volledig in het duister waar de 26-jarige Enkhuizer gebleven kan zijn.

Siebe Viegers verdween in de nacht van 14 op 15 februari. Hij verliet die nacht rond half drie café De slof in de Westerstraat en is voor het laatst op camerabeelden gezien in de Zilverstraat, op enkele minuten lopen vanaf het café.

Zoektochten in de omgeving en het verspreiden van posters binnen en buiten de stad hebben tot op heden niets opgeleverd.

Lees ook: Camerabeelden leiden nog niet naar vermiste Siebe uit Enkhuizen

De politie besteedde afgelopen woensdag nogmaals aandacht aan de vermissing van Viegers in het tv-opsporingsprogramma Bureau NH. Ook dit leverde volgens politiewoordvoerder Roderick de Veen tot op heden geen enkele reactie op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

,,We hopen toch nog steeds dat mensen met informatie komen over zijn verblijfplaats’’, benadrukt De Veen.

,,Iedere tip, groot of klein, wordt door ons nagetrokken. We doen het uiterste voor de familie. We werken hier met een team van experts aan. Dit zijn mensen met verschillende expertises, zoals kennis van reisbewegingen die mensen maken.’’

,,Het is afwachten’’, stelt jongerenwerker Jochem Hoven, die in direct contact tot de familie van Viegers staat. ,,We zijn nog steeds alert. Tips geven we door aan de politie. Maar zolang we hem niet vinden of geen aanwijzing krijgen, weten we niets.’’

Net binnen