Verkoop kaarten Van Leer gaat erg snel

Verkoop kaarten Van Leer gaat erg snel
Theatervoorstelling van Fred van Leer in mum van tijd uitverkocht.
© foto ANP
Beverwijk

Stylist Fred van Leer is helemaal hot. Zijn theatervoorstellingen zijn in een mum van tijd uitverkocht. In de Stadsschouwburg Velsen is ’Leer van Fred live’ pas op dinsdag 10 maart in 2020, over ruim een jaar, maar de kaartverkoop gaat hard.

De verkoop van de kaartjes is op Valentijnsdag begonnen en nu al zit driekwart van de IJmuidense theaterzaal vol. Al zijn voorstellingen in 2019, waaronder twee in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp en vier in De La Mar in Amsterdam, zijn uitverkocht. Ook voor zijn show in 2020 gaat de kaartverkoop rap. In het Kennemer Theater in Beverwijk kan geen bezoeker meer bij en de Schouwburg in Haarlem heeft nog maar enkele toegangsbewijzen.

Magisch

Na zijn avonturen als televisiepresentator, vlogger en auteur maakt Van Leer een tournee langs de Nederlandse theaters. ,,Dit is het leukste wat ik ooit heb gedaan’’, zei hij laatst tegen Twan Huys in in RTL Late Night. ,,Je hebt meteen contact met je publiek. Magisch’’, aldus de stylist die bekende Nederlanders adviseert over hun kleding. Onder hen zijn muze presentatrice Caroline Tensen en zanger Jeroen van der Boom.

In zijn theatershow, die hij op hoge hakken speelt, vertelt hij over zichzelf, zijn coming out en wat hij heeft meegemaakt. Zij voornamelijk vrouwelijke publiek – er zit 98 procent vrouwen in de zaal – geeft hij tips en tricks over mode. Hij vertelt over do’s en don’ts en what to wear and what not.

Het laatste nieuws.