Hillywood de Podcast. Wat er gemaakt wordt horen en zien we iedere dag, maar wat gebeurt er nu echt in de Mediastad?

Hillywood. Hilversum. De Mediastad. Hoe gaat het er achter de schermen aan toe en hoe krijgen we de stad weer tot leven?

Die vragen en de antwoorden daarop staan het komend jaar centraal in ‘Hillywood: de podcast’. Een podcast vol gekke, vrolijke en verrassende verhalen. De podcast wordt gemaakt door Maarten Kolsloot en Nienke de Looff. Kolsloot werkt als onderzoeksjournalist bij deze redactie en schrijft over de media in en rond Hilversum. De Looff werkte voor NOS Sport en KRO-NCRV waar zij onder andere een documentaire maakte. De Looff is freelance video- en podcastmaker.

Lees ook: De wilde haren van Hillywood. Er lag geen lijntje cocaïne op de tafel voor de gasten, maar een hele berg coke.

In aflevering 1 ‘Werken in Hillywood’ vertellen presentatrice Mischa Blok en radiomaker Jacob de Vries over werken in de Mediastad. Blok stuurde honderd sollicitatiebrieven en kwam nog niet aan de bak. Wat zijn zo de mores op werkgebied? Hoe ga je om met relaties op de werkvloer? Blok en De Vries weten daar alles van: naast collega’s werden ze ook geliefden en ex-geliefden. Over dat laatste maakten ze zelf dan weer een baanbrekende podcast: ‘Exen De Podcast’.

Heb je een goed idee voor de podcast? Mail naar:

m.kolsloot@mediahuis.nl

Luister deze podcast hier of op Spotify:

Net binnen