De blonde bestuurster die na ongeval in Warmenhuizen sorry zei en wegreed, is nog niet gevonden door de politie

De Dorpsstraat in Warmenhuizen.
© Foto Politie Schagen
Warmenhuizen

De politie heeft de blonde bestuurster van een vermoedelijk grijze auto (MPV) nog niet gevonden. Afgelopen woensdagmiddag reed ze kort na twaalven een fietser aan bij een wegversmalling op de Dorpsstraat in Warmenhuizen.

De bestuurster, rond de veertig jaar, stapte na het ongeval uit haar auto, liep naar de fietser, zei sorry en reed daarop weg in de richting van de Oudewal. Daarna is ze niet meer teruggekeerd.

De politie is na het ongeluk op zoek gegaan naar de vrouw en plaatste een getuigenoproep op Facebook. Op het moment van de aanrijding liep er namelijk een aantal personen voorbij. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

Getuigen

,,Er heeft zich niemand gemeld’’, zo vertelt een woordvoerder van de politie. ,,Ook hebben we nog geen zicht op een verdachte. Naast de getuige die we direct hebben gesproken, hebben zich nog geen andere getuigen gemeld.’’

Bij de aanrijding viel de fietser met zijn hoofd op het trottoir en bleef liggen. De politie hoopt dat de getuigen zich alsnog melden. Zij kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2021085585.

Lees ook: Automobiliste rijdt fietser aan in Warmenhuizen, stapt uit om ’sorry’ te zeggen en rijdt gewoon weg. Politie zoekt getuigen

Net binnen