Premium

Boodschappen doen op het Mediapark. AH to go opent deuren aan het Joop van den Endeplein. Ook plannen voor grandcafé en padelbanen tussen de studio’s. ’Het moet hier gaan leven’

Directeur van het Mediapark Tim Sleegers is blij met de komst van AH to go.
© foto: Studio Kastermans/Alexander Marks
Hilversum

De eerste stap om van het Mediapark in Hilversum een aantrekkelijkere verblijfsplek te maken voor gebruikers en bezoekers is gezet. Maandag opent Albert Heijn in het hart van het park een AH to go. Plannen voor de komst van een grand café zijn in een vergevorderd stadium. Net als de aanleg van populaire padelbanen.

Opgetogen laat Tim Sleegers, manager van het Mediapark, de plek zien waar de supermarkt maandag van start gaat. Op de plek aan het Joop van den Endeplein waar jarenlang kapper en grimeur Studio Stoop zat, worden straks koffie, broodjes, fruit, snacks, smoothies en andere vooral verse foodproducten verkocht. De kapper is inmiddels verhuisd naar een nieuw en groter onderkomen op het plein. ,,Iedereen kan hier boodschappen doen. Mensen die op het park werken, gasten van programma’s, maar ook voorbijgangers en buurtbewoners”, zegt Tim Sleegers.

Net binnen