Automobiliste rijdt fietser aan in Warmenhuizen, stapt uit om ’sorry’ te zeggen en rijdt gewoon weg. Politie zoekt getuigen

De wegversmalling op de Dorpsstraat in Warmenhuizen waar woensdagmiddag een aangereden fietser werd achtergelaten door de bestuurster van de auto die de aanrijding veroorzaakte. De politie zoekt getuigen.
© Foto Politie Schagen
Warmenhuizen

De politie is op zoek naar de bestuurster van een vermoedelijk grijze auto (MPV) die woensdagmiddag kort na twaalven een fietser aanreed bij een wegversmalling op de Dorpsstraat in Warmenhuizen.

Bij de aanrijding viel de fietser met zijn hoofd op het trottoir en bleef liggen, zo meldt de politie in een getuigenoproep op haar Facebookpagina van de Politie Schagen.

De fietser viel met zijn hoofd op het trottoir en bleef liggen. De bestuurster was een vrouw van rond de veertig jaar oud met blond haar. ,,Ze stapte uit haar auto en liep naar de fietser. Ze zei ’sorry’ en liep weer naar haar auto en reed weg in de richting van de Oudewal. De bestuurster is hierna niet meer terug gekeerd.’’

Op het moment na de aanrijding liepen er een aantal personen voorbij. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

Wie met betrekking tot de vrouw en de auto meer informatie heeft, wordt verzocht om contact met de politie op te nemen via telefoon 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2021085585.

Net binnen