Tv-programma Bed & Breakfast doet een rondje Noord-Holland langs Den Burg, Twisk en Westbeemster

© Foto Omroep MAX
Den Burg

Het populaire tv-programma Bed & Breakfast van Omroep MAX doet een rondje Noord-Holland komende vrijdag. Dan testen b&b-eigenaren van Texel, uit Twisk en Westbeemster elkaars verblijf uit.

De uitzending begint met Pablo en Bianca, die het geboortehuis van Pablo in Westbeemster hebben omgetoverd tot een bed en breakfast. En ook in de tuin is het stel druk geweest om accommodaties neer te zetten. Pablo en Bianca laten de Beemster zien vanuit een fluisterbootje. En ook staat er een potje steenwerpen op het programma.

Kerk

In Den Burg op Texel staat de b&b van Marianne en Jeffrey. De twee laten hun gasten het eiland zien op de kickbike. De aflevering wordt afgesloten bij Gerda en René, die wel een heel bijzondere locatie hebben voor hun b&b, namelijk een kerk in Twisk. Ze laten het dorp zien met een tour met amuses en René geeft een optreden in de kerk.

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek en betalen wat ze het verblijf waard vinden. Het koppel met de hoogste waardering wint. De uitzending is vrijdag 2 april om 20:35 op NPO1.

Net binnen